x
K L E I V A
Awesome Image
Dak renoveren? Het vernieuwen, vervangen en verduurzamen van bestaande daken is bij KleiVa in goede handen. We gaan graag aan de slag!

DAKRENOVATIE

De meeste daken hebben een levensduur van enkele tientallen jaren. Daarna is vervanging of renovatie noodzakelijk. Zeker omdat er steeds meer eisen aan een nieuw dak worden gesteld. Een dak dat 30 jaar geleden gerealiseerd is, voldoet ook qua isolatie en duurzaamheid vaak niet meer aan wat nu nodig is. KleiVa gaat daarom graag aan de slag met de renovatie van je dak, zodat je beschikt over een nieuw en duurzaam dak.

Wat houdt dakrenovatie in?

In de meeste gevallen bedoelen we met dakrenovatie de gedeeltelijke of gehele vervanging van het dak, of onderdelen daarvan. Bijvoorbeeld het vervangen van bitumen – dat na enkele decennia gevoelig wordt voor scheuren – maar ook het aanbrengen van betere isolatie of zelfs het creëren van de mogelijkheid van een dakterras. Qua dakrenovatie is veel mogelijk en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We kijken dan naar het dak en jouw plannen en doen op basis daarvan een concreet voorstel voor dakrenovatie.