x
K L E I V A
Awesome Image
Dak vervangen? Dat doe je liever niet. Dit dak met extra lange levensduur gaat 35 jaar mee. Ideaal voor als je lang plezier wil hebben van je dak.

IKO® Lifetime

DAK MET LANGE LEVENSDUUR

Omdat daken in de loop der jaren slijten door weer en wind, is vervanging op enig moment noodzakelijk. Wanneer dat is, verschilt per daksysteem. Bij KleiVa realiseren we een daksysteem met extra lange levensduur. Dit systeem kan meer dan 35 jaar mee, dankzij de keuze voor duurzame materialen. Dat is niet alleen prettig, maar ook een keuze met het oog op de toekomst.

Lifetime daksysteem

Bij KleiVa zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelen op het gebied van daksystemen en techniek en technologie helpen ons daarbij. Door nu te kiezen voor hoogwaardige materialen met een betere bestendigheid tegen temperatuurschommelingen en uitdroging, profiteer je tientallen jaren van een hoogwaardig dak dat onderhoudsarm is en lang meegaat.

Offerte aanvragen

Vind je een duurzaam en onderhoudsarm dak belangrijk? Dan is een Lifetime dak waarschijnlijk een slimme investering. We kijken graag naar de mogelijkheden van jouw dak. Vraag een offerte aan en we geven een indicatie van de mogelijkheden en kosten.