x
K L E I V A
Awesome Image
Moet jouw dak aan de strengste eisen voldoen op het gebied van brandveiligheid? Maak dan kennis met het KleiVa dak dat brand vertraagt.

IKO® Fireproof

EXTRA BRANDWEREND DAK

Brandveiligheid is erg belangrijk. Alle KleiVa daksystemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van brandveilig en brandwerend materiaal. Datzelfde geldt voor het isolatiemateriaal dat we gebruiken. Ons extra brandwerend dak doet daar nog een schepje bovenop dankzij de slimme toepassing van grafiet. Met name tegen brandoorzaken van buitenaf biedt het IKO® Fireproof dak extra bescherming omdat ook de toplaag brandwerend is. Zo ontstaat er minder brandschade en hebben mensen meer tijd om een pand veilig te verlaten.

Rookvertragend en brandwerend

Een extra brandwerend dak van KleiVa vat minder snel vlam en brandt veel trager dan vrijwel elk ander dak. Bovendien onderdrukt het rookontwikkeling. In de praktijk vormt rook tijdens een brand de grootste bedreiging. Door de effectieve onderdrukking van rook verliezen mensen minder snel hun oriëntatie en hebben ze minder last van ademhalingsproblemen terwijl zij het pand verlaten.

Offerte aanvragen

Is brandveiligheid bij jouw pand(en) extra belangrijk? Stel ons je vraag of vraag een offerte aan voor een extra brandwerend dak.