x
K L E I V A
Awesome Image
Wil je een dak realiseren of renoveren om er een dakterras op te maken? Dat vraagt om expertise. KleiVa denkt graag met je mee en realiseert het voor je.

IKO® Urban

DAK VOOR DAKTERRAS

De meeste daken zijn niet geschikt om op te lopen. Doe je dat toch, dan ontstaat er snel schade en mogelijk lekkage. Voor het maken van een dakterras is een speciaal soort dak nodig. KleiVa realiseert daken waarop je een dakterras of tuin kunt maken. Een zeer multifunctioneel dak dus. De dakbedekking is bestand tegen intensief gebruik. Zo maak je een echt leefdak van je dak en creëer je extra vierkante meters leefruimte, óók middenin de stad.

Maak het meeste van je vierkante meters

Zeker in een stedelijke omgeving zijn vierkante meters schaars. Hier is het extra aantrekkelijk om ook de ruimte van je dak goed te benutten. Het Urban daksysteem speelt in op deze wens. Door gebruik van de beste materialen en een afwerking van grind of tegels is dit dak in alle opzichten geschikt voor een verblijfsfunctie. Dergelijke daken realiseren we op tal van gebouwen; van woonhuizen tot bedrijfspanden.

Offerte aanvragen

Overweeg je een leefdak of dakterras? Of wil je de renovatie van je dak combineren met de aanleg van een dakterras? Wij staan voor je klaar. We vertellen je graag wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.