x
K L E I V A
Awesome Image
Nieuwe daken, dakrenovaties en onderhoud van daken en lichtstraten; bij KleiVa hebben we alles voor jouw dak. Bekijk onze diensten en neem contact op.

DIENSTEN

KleiVa realiseert en onderhoudt duurzame daken. Voor bedrijven en particulieren realiseren we daken die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van duurzaamheid, isolatie en onderhoudsvriendelijkheid. Voor onze klanten gaan we het dak op om daken in goede conditie te houden, want zelfs de beste daken hebben onderhoud nodig. Bij KleiVa kun je terecht voor de volgende diensten.

Dakdekken

Bij de realisatie van nieuwbouw is dakdekken een specialistisch vak. Voor de isolatie, verblijfskwaliteit en de algehele duurzaamheid van het pand. Want een modern dak draagt vaak zonnepanelen. KleiVa biedt hoogwaardige daksystemen voor elke situatie.

Dakrenovatie

Duurzaamheidswinst behaal je op het dak. Daken gaan doorgaans minder lang mee dan het pand zelf en daarom vervang je ze na enkele tientallen jaren. Je kunt het renoveren en vervangen van bestaande daken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen dat je een kwaliteitssprong maakt die de waarde van een pand verhoogt.

Dakonderhoud & service

Een goed dak gaat tientallen jaren mee en heeft niet veel onderhoud nodig. Maar let op, dat beetje onderhoud dat nodig is, is wel belangrijk. Door vaste inspecties en gepland onderhoud zijn reparaties eigenlijk nooit nodig. Heb je toch een lekkage of ander probleem met je dak? KleiVa staat voor je klaar om het snel op te lossen met een duurzame oplossing.

Lichtstraten & lichtkoepels

Lichtstraten en lichtkoepels zijn een slimme manier om ook onder een (plat) dak meer daglicht binnen te krijgen. Ze vragen wel om onderhoud. Als dat goed gebeurt heb je niet alleen profijt van meer daglicht, maar weet je zeker dat zich geen lekkages voordoen. KleiVa realiseert, onderhoudt en vernieuwt lichtstraten en -koepels.

Zink- en koperwerkzaamheden

Op de meeste daken worden zink en koper gebruikt voor waterdichte afdichtingen. Deze behoren tot de kwetsbaarste onderdelen van een dak en vragen daarom om aandacht, onderhoud en soms vervanging. Door dergelijke onderdelen tijdig te vervangen, voorkom je lekkages en groter problemen met je dak. KleiVa vervangt deze onderdelen tijdig, zodat je dak in optimale staat blijft.

Awesome Image

Meer weten?​

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij komen er binnen twee tot drie werkdagen bij je op terug.