Onze projecten

Wij weten alles van daken! Wij maken een toekomstbestendig dak, of het nu een groen dak, een wit dak, een luchtzuiverend dak, een parkeerdak of een leefdak is. Volgens de nieuwste technieken en met de beste materialen en, uiteraard, rekeninghoudend met milieu-eisen. Wij leggen een dak waar u gegarandeerd jarenlang geen omkijken naar hebt.

Dat weten wij maar waarom zou u ons geloven?

Op deze pagina ziet u een aantal van de door ons gelegde daken. Als u meer wilt zien, klik dan op de knop onder het project en u krijgt een aantal foto's van het project maar ook vertellen we iets over de gebouwen, de techniek en het materiaal dat we bij dat project hebben gebruikt. Overtuig uzelf.

De KleiVa belofte


  • 100% vakmanschap
  • Geen gezeur garantie
  • Afspraak is afspraak
  • Kwaliteit staat bovenaan
  • "Schoon" werk


U-rbn, Leidsche rijn,
Utrecht.

Een uniek wooncomplex!

U-rbn is vervorming van het Engelse woord "Urban" wat staat voor stedelijk of stads. Dat is eigenlijk precies wat dit fraaie appartementencomplex is.

De Havenaer,
Wassenaar.

Mooi wonen in Wassenaar

Een nieuw wooncomplex met daarin het Bronovo gezondheidscentrum, 35 luxe koopappartementen en 3 koopstadswoningen. Er zijn in dit gebouw ook 18 sociale huurwoningen gerealiseerd.

Wijkerbaan,
Beverwijk.

Een gigantische renovatie

Gebouwd in de jaren '60. Om het gebied aan te passen aan de eisen van de huidige tijd is een grote renovatie van het winkelcentrum en het omliggende woongebied gestart.

De Vijverhof,
Capelle aan den IJssel.

Nieuwbouw verzorgd wonen

Het nieuwe Woon- en zorgcomplex De Vijverhof biedt levensloop-bestendig wonen door 120 ruime zorg appartementen voor cliënten met een passende zorgindicatie en 129 luxe appartementen voor zelfstandige bewoning.

Herman Broeren school,
Rosmalen.

Leren in-en onder het groen!

Een school met een regio functie voor Speciaal en Voortgezet Onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen. 3 Nieuwe gebouwen met een totaal oppervlak van circa 6.000 m² overdekt door een groen sedumdak van circa 5.000 m².

Tramper technology,
Goes.

Het dak is de deksel op het pand.

Tramper technology is al meer dan 25 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van technisch hoogwaardige machines tot en met complete productielijnen voor voornamelijk de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Groei maakte nieuwbouw noodzakelijk.

Koning Willem 3 kazerne,
Apeldoorn.

Dakbedekking onder de grond!

Uitbreiding van de kazerne met een kelder van 60 x 160 meter voor schietbanen, oefenruimte, sanitaire ruimten. Bovenop de kelder is een sporthal gerealiseerd. Alleen de sporthal is bovengronds zichtbaar.

Een uniek project waarbij wij onze expertise hebben kunnen tonen.

D.O.R.C.,
Zuidland

Het beste van het beste!

D.O.R.C. International B.V. in Zuidland is leverancier van hoogwaardige instrumenten voor oogheelkundige chirurgen. De bestaande bebouwing aan de Kerkweg wordt uitgebreid met ca. 1.000 m2 kantoor en 1.500 m2 bedrijfshal. Wij gaan dit bedekken met Resitrix, een topprodukt!

RDM Oostelijke loodsen
Rotterdam

foto van RDM oostelijke loodsen

Haven wordt weer haven!

Het oostelijke deel van het RDM terrein, met z'n hoge loodsen en zware kranen, is met beperkte middelen weer geschikt te maken voor stukgoed overslag en zwaardere machine industrie. Zo kan de concurrentie met Antwerpen een nieuwe impuls krijgen.

KleiVa bv renoveert het dak.

De Riddervelden,
Gouda.

Levensloopbestendig appartementengebouw

Aan de rand van het stadscentrum van Gouda is het appartementencomplex ‘De Riddervelden’ gebouwd met huur- en koop appartementen. Op de beganegrond zijn zorgunits voor de bewoners en omwonenden ingericht. Een uniek complex, gericht op de steeds groeiende vraag naar levensloop bestendig wonen.

Wij hebben het dak van de Riddervelden bedekt en valbeveiliging aangebracht.

Woonzorgcentrum,
Heerjansdam.

Nieuw materiaal: Olivijn!

Het woonzorgcentrum in Heerjansdam is een gebouw waar duidelijk gelet is op de ecologische voetafdruk.

Het dakbedekkingsmateriaal is Olivijn, een van de meest voorkomende mineralen op de aarde. Het gaat een reactie aan met de CO2 uit het milieu, neutraliseert dat en geeft een, voor het milieu, onschadelijk restprodukt.

Woonzorgcentrum,
Berschenhoek.

Groene daken en een parkeerdak!

Op het terrein van de voormalige gemeentewerf in Bergschenhoek wordt een woonzorgcentrum gerealiseerd. Het gebouw biedt ruimte aan 56 zorgeenheden, 23 sociale huurappartementen en 14 luxe koopappartementen. Op de begane grond zijn ruimtes met een maatschappelijke functie beschikbaar.

KleiVa verzorgt de dakbedekking en het parkeerdak. Oplevering: medio 2017.

De Jonge Veenen,
Bergschenhoek.

237 Woningen in groene woonwijk

De Jonge Veenen is een project van Batenburg Bouw uit Bergschenhoek. Een mooie groene woonwijk opgetrokken met huizen in de 30er jaren stijl. Mooie schuine kappen, overstekende daken, erkers en prachtige raampartijen. Een wijk waar iedereen wel wil wonen.

Wij doen de dakbedekking van dit unieke project.

Deltaplein,
Voorschoten.

Woon- winkelcomplex met allure!

De bouw van ca. 2500 m2 winkelruimte, 61 huur appartementen en een parkeergarage met 115 parkeerplaatsen. De oplevering staat gepland voor eind 2016. De realisatie betekent een kwaliteitsimpuls voor het centrum op het gebied van wonen en winkelen. Het vormt dan ook de nieuwe entree van de Schoolstraat. Wij zijn trots dat wij ook hier het dak bedekken

Verpleeghuis de Wieken,
Papendrecht.

Groen parkeerdak!

Op de locatie bij de Veerweg en de P.C. Hooftlaan worden twee woontorens en een aantal tussenwoningen gebouwd voor een nieuwe locatie van verpleeghuis De Wieken van Rivas Zorggroep. Op de begane grond van torens en tussenwoningen zijn ruimtes met een maatschappelijke functie beschikbaar. De parkeerruimte wordt, aansluitend op bestaande bouw, met een groendak bedekt. Een mens- en milieuvriendelijk project!

KleiVa verzorgt de dakbedekking en het parkeerdak. Oplevering: zomer 2017.

Fokker, gebouw 95,
Papendrecht.

Hoogwaardige bedekking produktiehal.

Fokker is een bouwer van hoogwaardige technologische onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart. Op gebouw 95, één van de produktiehallen van Fokker, hebben wij geheel in lijn met de standaarden van Fokker, een topprodukt voor de renovatie van de dakbedekking gebruikt.

Capelse Blok,
Capelle aan den IJssel.

Schoolgebouw met nieuwe woonbestemming

Het Comenius College, een voormalige schoolgebouw aan de P.C. Boutenssingel, wordt verbouwd. In het oude schoolgebouw worden 38 appartementen en op het oude schoolplein worden 29 eensgezinswoningen gerealiseerd.

KleiVa verzorgt de dakbedekking.

De Parel,
Giessen / Rijswijk

Een uniek schoolgebouw!

Brede Basisschool "De Parel" is afgelopen zomer opgeleverd. Een multifunctioneel gebouw met een luchtzuiverende sedum dakbedekking dat bijdraagt aan een prettig binnenklimaat. Door de luchtzuiverende werking en de zonnepanelen draagt het ook bij aan de klimaatdoelstellingen.

KleiVa verzorgde de dakbedekking

-->